Kamaráti a kamarátky . Ako to už v živote chodí, niečo končí a niečo iné zas začína. Možno niektorí viete, možno nie. Pred pár dňami sme 84ku pochovali. Rozhodnutie nebolo jednoduché ale nie vždy veci fungujú tak ako by sme si priali. Z viacerých dôvodov sme sa teda rozhodli ukončiť našu činnosť. Ďakujeme všetkým návštevníkom a fandom, za podporu a účasť na všetkých tých skvelých akciách. Špeciálne poďakovanie patrí tým z vás, ktorí ste ku nám merali desiatky kilometrov z iných miest ,promotérom, všetkým kapelám ktoré u nás hrali a združeniam , ktoré ako jedny z mála využívali priestor 84ky k zmysluplným aktivitám. ( Žiarovky , Antigona ...) Ešte raz vďaka všetkým, bez Vás by to nebolo ono. R.I.P. ´84 /

utorok 1. januára 2013

Povstanie domáceho jedla

18. mája 2013 (sobota)
V Žiari nad Hronom, v pasáži SNP 46
(v priestoroch Klubu ´84 a Farmárskych potravín)


Žiarska a  ž i a r o v k o v s k á  obdoba svetového Food Revolution Day!

Znamená spojenie radosti z domáceho a zdravého jedla a varenia a podpory poctivých a dobrých, domácich a lokálnych potravín, ako aj utužovanie medziľudských vzťahov, podporu a posilňovanie svojej komunity. Privítame preto všetkých milovníkov dobrého, zdravého a domáceho jedla zo Žiaru, okolia, ale aj iných častí vesmíru.
-- >>
Pridajte sa aktívne a príďte sa podeliť o svoje kuchárske výtvory, recepty, zlepšováky, niečo nové sa dozvedieť, inšpirovať sa, stretnúť nových ľudí, lebo „viac hláv, viac kapusty“ ;)
Viac info a FB event nájdeš TU



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára