Kamaráti a kamarátky . Ako to už v živote chodí, niečo končí a niečo iné zas začína. Možno niektorí viete, možno nie. Pred pár dňami sme 84ku pochovali. Rozhodnutie nebolo jednoduché ale nie vždy veci fungujú tak ako by sme si priali. Z viacerých dôvodov sme sa teda rozhodli ukončiť našu činnosť. Ďakujeme všetkým návštevníkom a fandom, za podporu a účasť na všetkých tých skvelých akciách. Špeciálne poďakovanie patrí tým z vás, ktorí ste ku nám merali desiatky kilometrov z iných miest ,promotérom, všetkým kapelám ktoré u nás hrali a združeniam , ktoré ako jedny z mála využívali priestor 84ky k zmysluplným aktivitám. ( Žiarovky , Antigona ...) Ešte raz vďaka všetkým, bez Vás by to nebolo ono. R.I.P. ´84 /

utorok 1. januára 2013

ATTACK OF THE MAD AXEMAN, WOJCZECH, ALEA IACTA EST, GORDON SHUMWAY

  •  Štvrtok
    4. apríl 2013 
    19:00

ATTACK OF THE MAD AXEMAN (Hamburg) – zverský grindcore starej školy v zostave korytnačka - vokál, trúd - basa, veverička - gitara1, sova - gitara2, slimák - bicie sa pokúsia zdevastovať ľudskú rasu a dokážu, že človek nie je pánom tvorstva. Na konte 3 dlhohrajúce platne, jedna krátko hrajúca a jedna spoločná krátko hrajúca s The Makai. Miluj zvieratá, nenáviď fašizmus!
http://www.animalgrind.org/

WOJCZECH (Rostock) – grindcoregrindcoregrindcore, koncertne najaktívnejšia európska grindcore kapela, čo dokazuje aj fakt, že sa v ZH ukáže po 3 krát a na Slovensku už odohrala nespočetné množstvo koncertov od Spišskej Novej Vsi, cez Handlovú (spolu s Moja Reč hahaha), Žilinu, Bratislavu atď. Ak nepoznáš si ignorant!
http://wojczech.bandcamp.com/

ALEA IACTA EST (Galanta) – surový grindcore s jemným zápachom crustu spievaný v maďarčine. Po vynikajúcom split 7“ep so španielmi RAS pripravujú 4 way split lp s Barney Gamble a dvomi fínskymi prasopalmi , split 7“ep s Controlled Existence a ešte jedno prekvapenie. Egészségére!
http://bandzone.cz/aleaiactaest

GORDON SHUMWAY (Banská Bystrica) – sociálno-politický anarcho grindcore s bubeníkom zo spiaznenej Paskudy s debutovým demom vonku a pripravovaným novým materiálom. Legalize it!
http://bandzone.cz/gordonshamway

Vstup: 5€

FB event nájdeš TU 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára